Welkom

 

Welkom bij Saint-Gobain Pipe Systems Belgium,

een commerciële vestiging van Saint-Gobain PAM.

Sinds de verschijning van het gietijzer en de eerste toepassingen ervan voor het vervaardigen van waterleidingen in de 17e eeuw, speelt Saint-Gobain Pipe Systems, vroeger Aquaduct-Prisdo genaamd, een belangrijke rol in de watersector dankzij een volledig gamma waterleidingen voor toepassingen gaande van watertoevoer, -distributie en huisaansluitingen tot waterafvoer naar collectoren en waterzuiveringsstations.

Steunend op onze ervaring en dankzij duurzame samenwerkingen met eersterangs leveranciers die aan de meest veeleisende certificeringen voldoen, bieden wij u een uitgebreid gamma producten aan dat wij voortdurend aanpassen aan de wensen van de markt:

Buizen en hulpstukken, wegenismateriaal, brandblusleidingen en toebehoren, afsluiters, watermeters, onthardingsinstallaties en nog veel meer.

Wij bieden u eveneens een waaier van diensten aan zoals aanboringen onder druk, technische bijstand op werven, controle en onderhoud van regelkleppen, enz.

Gezien de centrale ligging van onze vestigingen te Landen en Erpe-Mere, verzekeren wij u een doeltreffende en snelle service in heel België. Aarzel niet om contact op te nemen met onze commerciële dienst. Wij komen u graag tegemoet om samen naar de beste oplossing te zoeken voor uw project.

Onze kennis en ervaring zijn onze troeven, de kwaliteit van onze producten en diensten uw garantie.

 

 

Nieuws

Nieuwe website HAWLE Armaturen GmbH

Hawle heeft zijn website vernieuwd: bezoek hem op www.hawle.at

 

 

Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht.