AutoCAD

 

Omdat wij steeds een vooraanstaande rol willen spelen bij nieuwe ontwikkelingen in de watersector in België, hebben wij ons sinds 1998 ingezet om geleidelijk aan onze catalogus in een softwarepakket samen te brengen.

Het bleek dat veel CAD gebruikers, zoals studiebureaus en ontwerpers, vragende partij waren van een bruikbare sofware om hun projecten uit te werken.
Onze CAD-catalogus bevat hulpstukken en afsluiters van DN 80, 100, 150, 200, 250, 300, 400 en 500. In totaal zijn dat 600 verschillende onderdelen.
Ons programma is gemaakt om te gebruiken onder Autocad R13, Autocad R14 en Autocad LT97, alle drie onder Windows 95. Wij kunnen eveneens de vraag om de versie onder een ander programma te laten draaien (Star, Microstation of andere) onderzoeken met de betrokken personen.

Na het installeren van het programma door ons is dit onmiddellijk beschikbaar onder Windows via een speciaal menu. Dit systeem interfereert geenszins met de bestanden van Autocad.
Dit programma is van zeer hoog niveau en zal u helpen bij de realisatie van kwalitatief hoogstaande gedetailleerde tekeningen en is tevens tijd- en geldbesparend.

Indien u bijkomende informatie wenst, of een exemplaar van deze CAD bibliotheek, neemt u best even contact met ons op. Voor uw vragen kan u steeds een email sturen naar: sgps-be@saint-gobain.com